З Днем працівників ветеринарної медицини!

Щороку в другу неділю серпня своє професійне свято відзначають усі ветеринари України. У 2021 році День працівників ветеринарної медицини припадає на 8 серпня.

Своє професійне свято ветеринари України відзначають з 2001 року, коли воно було встановлене указом тодішнього президента Леоніда Кучми. Тим самим було відзначено вагомий внесок працівників ветеринарної медицини у забезпечення ветеринарного і епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони навколишнього середовища.

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівника ветеринарної медицини.

Професія, якій ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві. Від вашої невичерпної енергії, міцних знань і вмінь та наполегливості значною мірою залежить забезпечення ветеринарного та епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів харчування, життя наших домашніх улюбленців та свійських тварин.

Бажаю Вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, миру і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів!

«Лікар лікує людину, а ветеринарний лікар – людство»

                                                                                                    І.П. Павлов.

З повагою начальник Ямпільського відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Шосткинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Андрій Фінашко

error: Content is protected !!