ПП «Броус» вирішив укласти з ямпільчанами публічний договір на вивіз сміття. Що це означає?

Підприємство вважає, що вже має договори з ямпільчанами, які фактично скористались його послугою, оплатили послугу або написали заяву-приєднання до публічного договору. При цьому фактичне підписання примірника документу не є обов’язковим.  

На офіційному сайті Ямпільської селищної ради оприлюднена публічна оферта (пропозиція укласти угоду на отримання послуг з вивезення твердих побутових відходів, яка містить суттєві умови договору і розповсюджується на всіх мешканців смт Ямпіль, – ред.) ПП «Броус».

«Приватне підприємство «Броус» , яке розташоване за адресою: 41100, м. Шостка, Сумська область, пров. Івана Євдокименка,4, є виконавцем послуг з вивезення побутових відходів відповідно до рішення виконавчого комітету Ямпільської селищної ради від 12.07.2021р. №114 «Про визначення  виконавця послуг зі збирання та вивезення побутових відходів на території Ямпільської селищної ради», пропонує фізичним або юридичним особам, які є власниками (співвласниками, користувачами) нерухомого майна, або за згодою власника іншим особам, які користуються об’єктом нерухомого майна (далі – Споживачам) отримувати послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення та зберігання твердих побутових відходів) на території  Ямпільської селищної ради  шляхом приєднання до Публічного договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами», – зазначається у пропозиції.

Крім того, на сайті селищної ради оприлюднено текст договору та форма заяви абонента про приєднання до нього.

Що це означає?

Шосткинське приватне підприємство «Броус», яке з 1 серпня надає послуги вивозу твердих побутових відходів в смт Ямпіль, фактично здійснило спробу узаконити свої правовідносини зі споживачами.

Так, як укласти договори з великою кількістю абонентів складно (як з’ясувалось,  підприємство не має точної інформації про власників житла та зареєстрованих в Ямполі осіб), ПП «Броус» вирішило укласти з ямпільчанами так званий публічний договір.

Це означає, що підприємство розмістило текст договору на офіційному сайті Ямпільської селищної ради і вважає, що таким чином донесло умови надання послуг (види робіт, терміни надання послуги, вартість та умови оплати) до всіх мешканців смт Ямпіль.

Згідно з оприлюдненими умовами, ямпільчани можуть приєднатись до такого договору шляхом написання заяви – приєднання. Крім того, приєднанням до договору вважатимуться користування послугою (виніс сміття до спеціалізованого автомобіля, або на пункт збору сміття, – ред.) або оплата послуги.

При цьому отримання примірника договору не є обов’язковим, його видаватимуть лише на вимогу абонента.  

_________________________________

Підпишіться на наші пабліки в соціальних мережах і дізнавайтесь новини першими:

FACEBOOK

INSTAGRAM

VIBER

TELEGRAM

YOU TUBE

_________________________________

  

9 thoughts on “ПП «Броус» вирішив укласти з ямпільчанами публічний договір на вивіз сміття. Що це означає?

  1. виніс сміття до спеціалізованого автомобіля, або на пункт збору сміття. На ПУНКТ збору сміття. А де в Ямполі ці пункти – кучі куди люди, що користуються цією послугою звалюють сміття ? ПП БРОУС – обладнайте ці пункти, якщо ви їх так назвали, а потім укладайте договори. Ямпільська селищна рада, проконтролюйте , щоб дійсно були обладнані місця для збору сміття, доведіть до мешканців громади рішення які ви приймаєте не через сайт , а іншими способами, наприклад через депутатів, бо більшість людей які залишились ще жити в Ямполі і не знають, що таке сайт .Не треа займатись тільки збором коштів, а ще і будь ласка зробіть щось корисне для людей.

  2. Пусть селищна рада теперь и платит публично за ямпольчан. А почему нет? Мы же не лохи, чтобы нам впаривать услуги, которыми не пользуемся. Кто выносит мусор, без вопросов, пусть платят и пишут заявы. Кто не пользуется их услугами, игнорьте этот броус. Это временщики которые хотят заработать бабло за счёт пенсионеров и безработных, которых пол Ямполя.

  3. ПП БРОУС поясніть будьласка п. договору 3,4,5 та пп.8,9,10 п.12. ????????????????

    1. В Ямполе работает пункт приема вторсырья, где принимают макулатуру, стекло, пластиковые бутылки. Зачем платить какому то броусу, если можно сдавать самому, ещё и за это деньги получать. Так, что до лампочки их публичный договор, кто не сдает им мусор, платить не будет.

  4. не зовсім зрозумів як виміряється це кубатура на одну людину вони що кожний раз з рулеткой ходити та блокнотиком ?

  5. Если почитать договор то там бреда полно. Кто не пользуется данной услугой не платите и не подписывайте никакие бредовые договора. Потому что если подписал или заплатил хоть один раз то ты дал согласие на то , что пользуешься этой услугой. Читайте внимательно этот договор. А к редакции просьба, как то донести до Ямпільської Селищної ради , что люди обращаются с требованием провести общие собрания по улицам но только ОБЯЗАТЕЛЬНО с представителем и не рядовым который не сможет ответить на вопросы , а с руководящим от Ямпільської селищної ради и руководителя ПП БРОУС. Пусть так втихую не создают свои документы и не стягивают с людей деньги в пользу не известно кого и за что. Все должно обсуждаться.

  6. Я живу одна в многоэтажке, все пищевые отходы отношу на огород, мне так удобно, да и удобрение. На машину я выношу 1или 2 раза в месяц( что можно вынести- бутылку от подсолнечного масла. пакеты, как раньше называли, пятикопеечные.какую-то упаковку тоже целлофановую) откуда куб.метр? Я понимаю что есть такой тариф. Но мне выгоднее отнести отходы на огород. Да и целлофан сейчас принимают.

Comments are closed.

error: Content is protected !!