В Ямполі на строкову службу відправили перших призовників

4 жовтня 2021 року у другому відділі Шосткинського РТЦК та СП урочисто провели трьох юнаків до лав Збройних Сил України. Це Бенца Іван (с.Чуйківка), Євдокименко Артем (м.Дружба), та Гончаров Вадим (смт.Свеса).

Про це інформує 2 відділ Шосткинського РТЦК та СП Сумської області – смт Ямпіль

В урочистому заході взяли участь військовослужбовці особового складу, рідні та близькі юнаків.З найкращими побажаннями до призовників та присутніх звернувся начальник другого відділу Шосткинського РТЦК та СП підполковник Олександр Яловенко.

У своїй промові він зазначив, що найвища честь, покликання й обов’язок кожного чоловіка захищати свою землю. Саме в армії гартується дух нації, і юнаки, які проявили бажання служити в армії, є гордістю Батьківщини і свого народу. Він побажав юнакам легкої та щасливої служби, успіхів в оволодінні військовою справою.

На завершення урочистостей присутні побажали нашим майбутнім захисникам здоров’я та успіхів, щоб щира любов до України, славетні бойові подвиги українців всіх поколінь, народна повага надихали їх на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Особовий склад другого відділу Шосткинського РТЦК та СП приєднується до привітань, бажає з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужніти, а після повернення працювати на благо Батьківщини!

error: Content is protected !!