П’яний шосткинець на Лада Калина тікав від поліцейських через весь Ямпіль

Під час погоні правопорушник ледь не спричинив ДТП на вулиці Садова

Подія сталась 26 серпня близько 16 години 30 хвилин. Уродженець міста Шостка на автомобільній дорозі Шостка-Ямпіль керував автомобілем ВАЗ 21183 Калина з явними ознаками алкогольного сп’яніння, де і потрапив у поле зору поліцейських.

На вимогу працівника поліції про зупинку транспортного засобу, завчасно подану за допомогою проблискових маячків червоного та синього кольорів, чоловік не зупинився. Тож, поліцейські були вимушені переслідувати його на патрульному автомобілі Renault Duster.

Під час спроби втечі на вулиці Садова шостинець не пропустив автомобіль, що рухався по головній дорозі. Водій цієї машини був вимушений різко загальмувати, змінити напрямок руху та подати звукові сигнали з метою уникнення зіткнення.

Коли ж поліцейські все ж наздогнали правопорушника, то він від проходження огляду на стан сп`яніння у встановленому законом порядку за допомогою газоаналізатора alcotest Drager та від проходження медичного огляду в закладі охорони здоров`я ухилився шляхом відмови в присутності двох свідків.

В судовому засіданні, яке відбулось 6 жовтня чоловік свою вину визнав та заявив, що у вчиненому розкаюється. Суд присудив йому 17 тисяч гривень штрафу та на рік позбавив права сідати за кермо транспортних засобів.

1 thought on “П’яний шосткинець на Лада Калина тікав від поліцейських через весь Ямпіль

  1. Пьяный за рулём-потенциальный убийца !!!!

Comments are closed.

error: Content is protected !!