Хто має опікуватись Прудищем, Ольгиним та Ростовом?

Дискусія з цього приводу розгорнулась між депутатами шостого виборчого округу, до якого входять села Імшана, Прудище, Ольгине, Привокзальне та Ростов, Світланою Чудесою та Галиною Косенко.

На думку Світлани Чудеси, яка проживає в Імшані,  де в минулому році була введена посада старости, навіть посада діловода для мешканців Прудища, Ростова та Ольгиного – просто не потрібна. 

Іншої думки Галина Косенко, яка проживає в Прудищі. Вона стверджує, що три села залишились без опіки селищної влади. Мешканці сіл просто не знають, до кого в селищній раді звертатись з проблемними питаннями, а звернення опозиційного депутата там відверто ігнорують.

Детальніше про аргументи сторін дивіться в черговому відео-сюжеті Ямпільського інформаційного агентства.

4 thoughts on “Хто має опікуватись Прудищем, Ольгиним та Ростовом?

  1. Правильно говорит Галина Косенко. Иначе предлагаю по той же методе вообще разогнать старост в той же Имшане и проч. И чтоб 2 раза не вставать и ямпольскую кодлу разогнать. Вот нахер вы там нужны?

    1. Вы, наверное, старый и больной человек, раз задаёте такие вопросы? Вообще что-то слышали о государственности?

      1. Ну что тут сказать? Когда ваше общество смертельно больно и саморазрушается, то, действительно, на его фоне нормальный человек кажется не вполне здоровый и адекватный. Но так кажется только членам этого тупого сообщества. Комментировать тут особо нечего. Просто задайте в поисковик слова “государственнось” и “псевдогосударственность” и посмотрите какое Украине подходит. А если сидеть в администрации и жопу себе полировать табуретом, ни за что не отвечая, так зачем вам получку платить? Социальные паразиты в вышиванках.

  2. Подивіться на ці дві держиморди?! Голові і секретарю ради глибоко наплювать на якісь Прудище і села де електорату кіт наплакав!А у Степне вони поїдуть вітати і з днем села .і зднем вчителя ,і зднем освобожденія аноголи! зарплатня регулярно,не мала,ну на хіба відволікати людей якимись прудищами1)))

Comments are closed.

error: Content is protected !!