В 2021 році ямпільські правоохоронці 148 разів виїжджали на випадки домашнього насилля

За 10 місяців на правопорушників, які вчиняли насильницькі дії у власній родині, було складено 111 адміністративних протоколів за статтею 173-2 КУпАП

Більше того, один з таких випадків закінчився кримінальним провадженням. Домашній тиран предстане перед судом за статтею 126-1 Кримінального кодексу України.

На сьогоднішній день у відділенні поліції на обліку перебуває 69 осіб, які вчинили домашнє насильство, з яких: 65 – чоловіків та 4 жінки. За 2021 рік на облік додатково поставлено  53 особи, за цей же період було знято з обліку 46 осіб.

-Саме щоб попередити випадки насильства в сім’ї, а як ви помітили, їх на території Ямпільщини вчинається досить багато, і проводиться щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», – повідомив Ямпіль.INFO  начальник сектору превенції відділення поліцейської діяльності №1 (с. Ямпіль) Петро Поліщук. –Акція триватиме з 25 листопада по 10 грудня. Наша мета нагадати людям, що деякі сімейні сварки закінчуються не лише розмовою на підвищених тонах, а і тілесними ушкодженнями, а за це вже передбачена сувора кримінальна відповідальність.  

4 thoughts on “В 2021 році ямпільські правоохоронці 148 разів виїжджали на випадки домашнього насилля

  1. Мы живём в непростое время. Чего уж там, можно сказать, военное. Когда в качестве оружия используется информация, погружающая в хаос, нагнетающая страх и ощущение неопределенности.

    Информационный поток сегодня, в большинстве своём, вызывает шквал негативных эмоций, заставляет человека нервничать, тем самым отключая ему способность мыслить ясно и самостоятельно. Ведь, когда эмоции стучатся в дверь – разум выпрыгивает в окно. На это и рассчитано.

    Нам обязательно нужно оставаться сильными и уметь сохранять самообсладание, трезвый взгляд на вещи, управлять своими эмоциями и оставаться людьми. И самое главное – продолжать жить, любить, радоваться, воплощать мечты в реальность, несмотря ни на что.

  2. А когда было простое время?! Скажи ! Всегда были истинные ценности дом, семья родители и тд , каждый может сам продолжить…

    1. Не буду долго расписывать, иначе далеко зайдем😀. Но считаю своим долгом просто об этом напомнить.

  3. А смысл напоминать? Нас всё равно записали в совкодрочеры, кремлевские боты и тд…

Comments are closed.

error: Content is protected !!