Мешканці м. Суми в черговий раз помилились, обравши собі депутата до ВР О. В. Медуницю. Він – кнопкодав і його платна «команда» помічників – Качур, Іванущенко, Рибалко … не спромоглись іще видати жодного документу, який би покращував наше життя, прийом громадян організував у підпільному офісі «Бюро політичного аналізу». Після побиття його у ВР та зрадивши ідеали опозиції? Медуниця сів на дно. Сьогодні цей «політик» знову очолив свою невідому партійку «За Україну!». Це і є гірка правда зради.
Але подібна «діяльність» не заважає йому активно боротись з тими хто відкрито говорить Медуниці: «Ти є ЗРАДНИК». Саме такої думки і значна частина ветеранів і моя особиста Гончаренка В. Д., як голови ради Сумської облорганізації ветеранів. Ця боротьба сьогодні вийшла на фінішну пряму.
За мою відкритість Медуниця забажав усунути мене від керівництва громадською структурою, що тягне за собою і знищення всієї ветеранської організації. Для цього депутат 03. 02. 2013 року видав своїм платним помічникам Рибалку, Іванущенку наказ за яким вони здійснять чорну справу. До свого брудного плану Медуниця на жаль залучив товариство «Просвіта» і її «активістів» де виконавцями «гопниками» є Саєнко В. А., Андросов М. І., Майборода В. В. і тіньові чорні полковники – кардинали Є. І. Поляков та Є. Г. Старинський. Звісно ці «гопники» з комуністичним минулим знайшли собі подібних, на жаль сивочолих, та нехтуючи всіма вимогами і Статутом організації 25 травня 2013 року проводять так звану конференцію. Делегатами стали люди, яких особисто визначив В. А. Саєнко. Злочин, але сліпець Медуниця цього не бачить і не чує. Це і є дійсне лице Медуниці. Жаль, кого ми сумяни обрали? Яка користь області від таких «діячів»?
Голова ради СОВ ВОВ В. Д. Гончаренко

* на правах реклами

 

error: Content is protected !!