Ямпільське інформаційне агентство розпочинає проект «Ямпільське інтернет – телебачення»

Шановні читачі Ямпільського інформаційного агентства, раді повідомити вам про старт проекту «Ямпільське інтернет-телебачення».

Сучасне медіа не може стояти на місці і повинно постійно розвиватись для своєї аудиторії, ставати більш інтерактивним та цікавим для кожного читача. Саме тому наше інформаційне агентство вирішило освоїти формат відео – новин.

Сьогодні ми у тестовому режимі запускаємо сайт Ямпіль.TV, де періодично з’являтимуться відео –  сюжети про життя Ямпільської, Свеської та Дружбівської громад.

Проект «Ямпільське інтернет-телебачення» реалізується Ямпільським інформаційним агентством спільно з ГО «Асоціація професійних журналістів та рекламістів Житомирщини» у межах проекту «Менторинговий курс інституційного розвитку локальних медіа Житомирської, Сумської та Чернігівської областей «ЗМІ нових громад», що здійснюється у партнерстві з ГО «Сумський прес-клуб» (Суми), ГО «Медіа-центр «Моє місто» (Чернігів) і ГО «Інститут Креативних Інновацій» за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

1 thought on “Ямпільське інформаційне агентство розпочинає проект «Ямпільське інтернет – телебачення»

Comments are closed.

error: Content is protected !!