Наскільки Сумщина готова до ймовірної військової агресії з боку Росії?

В четвер, 24 лютого,  о 19:20 Ямпільське інформаційне агентство долучиться до інформаційного марафону «Кордон: рівень безпеки» від Суспільне Суми 

У студії нашого партнера – Суспільного мовника Сумщини зберуться представники Сумської ОДА, правоохоронних органів та силових структур. Вони відповідатимуть на питання, наскільки Сумщина готова до ймовірної військової агресії з боку Росії? Чи прораховані усі варіанти розвитку ситуації? Чи відпрацьований алгоритм дій для цивільних та в якому стані сьогодні тероборона?

Пряму трансляцію інформаціного марафона можна буде переглянути на сайті yampil.info, svesa.online, а також на всіх сторінках Ямпільського інформаціного агентства в Фейсбуці.

«Регіональний суспільний мовник — телеканал UA: СУМИ — взяв на себе організацію цього марафону з метою якнайповнішого інформування населення про рівень безпеки та підготовки області до можливого вторгнення. ЗМІ регіону одностайні у розумінні важливості отримання інформації з перших вуст від представників силових структур, правоохоронних органів та місцевої влади, а тому заявили про готовність журналістського представництва у марафоні та поширення трансляції марафону на своїх ресурсах. Сподіваємось на ефективну комунікацію з усіма учасниками», — говорить продюсерка Суспільне Суми Оксана Кириленко.

Марафон Суспільного також транслюватиме низка ЗМІ у різних куточках Сумської області: Шостка.INFO, Ямпільське інформаційне агентство, Глухів INFO, Ромни 24, Голос Конотопа – Конотоп Новини, ТРК “Акцент”, ТРК “Тростянець”, 05453.com.ua – Кролевець новини, Телеканал ATV, ТРК “Відікон”, Телекомпанія СТС,  0542.ua – сайт міста Суми, Данкор онлайн, Суми Сьогодні / Sumy.Today,  The Sumy Post / Сумы новости, Ваш Шанс/новини Суми», – йдеться у прес-релізі Суспільного.

error: Content is protected !!