В Сумській обласній раді усунули з керівних постів депутатів від ОПЗЖ: без крісла залишився директор Сумиоблагролісу та перший заступник голови облради

Сьогодні відбулась позачергова сесія Сумської обласної ради

Депутати підтримали дострокове припинення повноважень та звільнення з посади першого заступника голови Сумської обласної ради Олександра Стрельченка, обраного до обласної ради від ПП «Опозиційна платформа – За життя». У таємному голосуванні взяли участь 39 депутатів, які проголосували одноголосно.

Володимир Войтенко запропонував додати до порядку денного питання щодо дострокового припинення дії контракту, укладеного з генеральним директором СОКАП «Сумиоблагроліс» Олександром Будником, також обраного від ОП-ЗЖ. Депутати більшістю голосів це рішення погодили.

Також кадрова зміна відбулася і в керівництві постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, депутатської діяльності, регламенту, законності та правопорядку, зв’язків із громадськістю, інформаційної та регуляторної політики. Замість Миколи Ільченка (ОП-ЗЖ) комісію очолила Оксана Кужель («Слуга народу»).

1 thought on “В Сумській обласній раді усунули з керівних постів депутатів від ОПЗЖ: без крісла залишився директор Сумиоблагролісу та перший заступник голови облради

Comments are closed.

error: Content is protected !!