Росіяни перекинули додаткові підрозділи до регіонів біля Чернігівщини та Сумщини, – Генштаб ЗСУ

Російські окупанти посилюють прикриття деяких ділянок поблизу північного кордону України. У напрямку Чернігівської та Сумської областей агресор увів додаткові підрозділи.

Про це повідомили у пресслужбі Генштабу ЗСУ. Йдеться про те, що російські військові посилюють прикриття визначених ділянок кордону.

Окупанти проводять заходи з посилення прикриття визначених ділянок кордону. Так, до прикордонної зони у напрямку Чернігівської та Сумської областей уведено додаткові підрозділи Росгвардії, – повідомили у Генштабі ЗСУ.

8 thoughts on “Росіяни перекинули додаткові підрозділи до регіонів біля Чернігівщини та Сумщини, – Генштаб ЗСУ

  1. Чому в Ямполі не проводиться дерусифікація? Можливо варто перейменувати вулицю Єгорівська, яка має відверто російську назву. Красний Кут треба змінити на Червоний кут. І для чого нам називати вулицю в честь Гагаріна, якщо на українську землю летять ракети.

    1. о понеслась душа в рай) мне на русню и совок с коммунистами плевать, но вы конечно жжете) Егоровская с каких пор ОТКРОВЕННО рос. название?)) В укр. языке нет такого слова? А конкретно Гагарин тут при чем?? Благодаря развитию космоса вы и прогноз погоды верный посмотрите и по джипиэс правильное проедете) угомонитесь, лучше помогите армии) если помогли – помогите еще раз)

  2. Гагарін аж гикає на тому світі…
    Він бідний і не здогадується що його в вороги вже записали…

    1. Гагарін гикає на тому світі, коли бачить як російські ракети летять у квартири а не в космос.

  3. Красний кут необхідно перейменувати в Червоний кут. Село Шевченкове у Тарасів хутір. А Гагаріна треба замінити ім’ям когось і відомих ямпільчан. Наприклад вул. Петра Костюченка – грунтознавця, співавтора праці “Грунти України”. Або історика Павла Федоренка.

    1. а разве в украинской литературе нет такого слова – красний? Еще как есть, со школы помню, ой, як красно! Что значит, ой как красиво) Это синонимы) Я сильно сомневаюсь, что Красний Кут так называли большевики в честь себя) Так что не надо бегать за названиями. Вы думайте что после войны будет, опять будет наша доблестная власть после победы над агрессором(который заслуживает трибунала, распада, репараций и позора на все века) мямлить 5 лет, а олигархи будут растаскивать страну? Вот вам и красный кут!

      1. Шура! Что ты лепишь! Історична назва Червоний кут. Це зафіксовано на картах початку ХХ ст. І перестань свої дебільні опуси про владу писати. Опіскін ти наш…

Comments are closed.

error: Content is protected !!