<strong>Від Шостки до Середино-Буди планували запустити потяг</strong>, але через активізацію обстрілів він поки не вийде на маршрут – Живицький

Через військові дії росії значно ускладнилися пасажирські перевезення у громадах Сумщини. Особливо багато нарікань надходить саме від жителів північних районів області.

Про це повідомив голова Сумської військової адміністрації Дмитро Живицький

Дійсно, з вимог безпеки у прикордонних населених пунктах, які наразі знаходяться в зоні обстрілів і де неможливо гарантувати безпеку перевезень, регулярне транспортне сполучення наразі призупинено. Курсує лише приватний транспорт.

Там, де безпекова ситуація дозволяє і військові не мають заперечень, ми намагаємося відновлювати курсування пасажирського транспорту. Де можливо, максимально запускаємо роботу поїздів, в тому числі приміських.

Планувалося незабаром запустити приміський потяг «Шостка – Середина Буда». Всі організаційні питання з «Укрзалізницею» вже були вирішені і погоджені з військовими. Проте, через погіршення ситуації із постійними обстрілами прикордонних територій з боку ворожої армії, наразі цей поїзд поки не виходитиме на маршрут.

Ситуація із перевезеннями на Сумщині обов’язково зміниться на краще, коли буде відновлено частину зруйнованих руснею мостів. Транспортна логістика, однозначно, покращиться і будуть запущені маршрути, які традиційно працювали до війни.

2 thoughts on “Від Шостки до Середино-Буди планували запустити потяг, але через активізацію обстрілів він поки не вийде на маршрут – Живицький

  1. А що там по 883/884 регіональному до столиці ? Комусь Укрзалізниця відповіла ? Бо мене ігнорять

  2. Бачили новий розклад електричок з Конотопа, що діятиме з 28 серпня ? Прибрали електричку, що їхала з Конотопа о 15:10 (там, до речі, була зручна пересадка з шосткинського інтерсіті з Києва, що прибуває в Конотоп за новим розкладом о 14:45) , натомість додали електричку з відправленням о 20:10 (Якого прутня Укрзалізниця так не зручно вчинила, враховуючи що у них є електричка з Конотопа до Хутора о 19 – невідомо) Також змінився розклад у останньої електрички на Конотоп, вона тепер з Івотки о 16:29 відправлятиметься замість 15:17. Це все діятиме з 28 серпня
    P.S. Це має хоч трохи спонукати звертатися до Укрзалізниці з проханням повернути 883/884 з прямим сполученням з Києвом

Comments are closed.

error: Content is protected !!