🔴 Бюджет Ямпільської громади виконується на 98,5%, падіння планових надходжень компенсує ПДФО з грошового забезпечення військових

Сумський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки увійшов до числа найбільших платників податку до бюджету Ямпільської селищної ради

-Бюджет Ямпільської селищної ради виконується на 98,5%, недовиконання за перше півріччя становить 331,5 тисяч гривень, – зазначив начальник фінансового управління Ямпільської селищної ради Євген Родінка. – Головним чином недовиконання відбулось через зменшення надходжень від акцизу з пального, податку з доходів фізичних осіб, діяльності господарських установ на території Ямпільської селищної ради, орендної плати та земельного податку, але за рахунок того, що у нас знаходяться військові частини, нам надходить податок з доходів фізичних осіб з їх грошового забезпечення. Тобто, надходження збалансовані.

Були названі і найбільші платники податків до бюджету селищної ради.

-Найбільше доходів надходить від ДП «Свеське лісове господарство», ПП «Ямпіль Інвест», КНП «Ямпільська лікарня»,  відділу освіти та Сумського ТЦК та СП– колишнього військкомату, – зазначив начальник фінуправління.

Нагадаємо, до війни до ТОП 5 платників податків Ямпільської селищної ради входило ПП «Аграй», а у першому півріччі 2021 року ще і  ДАП «Ямпільський агролісгосп».

error: Content is protected !!