9 жовтня в м. Суми відбулися змагання з легкоатлетичного кросу в залік ХХІІ обласних спортивних ігор школярів та чемпіонат Сумської області з легкоатлетичного кросу та спортивної ходьби пам’яті Заслуженого тренера України та СРСР В. І. Полякова.
Збірна команда школярів Ямпільського району брала участь у змаганнях у складі: Тиченко Оксани, Білецького Максима, Коник Валерії, Ковальової Дарини, Особливець Анни, Біндюг Дар’ї (Свеська спеціалізована школа І – ІІІ ст. № 2 “ліцей”), Сапсай Марії, Торкіної Анастасії (Свеська спеціалізована школа І – ІІІ ст. № 1), Домащенко Владислава (Дружбівський НВК: ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ), Одноліток Юлії (Ямпільська ЗОШ І – ІІІ ст. № 2), Литвинової Тетяни (Шатрищенський НВК: ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ).
У віковій групі 2001 – 2002 р. н. на дистанції 500 м не було рівних нашим дівчатам (І місце – Торкіна Анастасія, ІІ – Особливець Анна, ІІІ – Ковальова Дарина, 4 – Литвинова Тетяна, 8 – Біндюг Дар’я). Всього в цій категорії змагалося 36 спортсменок.
У віковій групі 1999 – 2000 р. н. серед юнаків на дистанції 1000 м Білецький Максим та Домащенко Владислав посіли 11 та 20 позиції відповідно.
У віковій групі 1999 – 2000 р. н. серед дівчат на дистанції 1000 м Сапсай Марія була 6-ю, Коник Валерія – 8-ю, Одноліток Юлія – 18-ю.
Завершували змагання старші дівчата 1997 – 1998 р. н. На дистанції 1000 м у цій віковій групі блискучу й дуже впевнену перемогу одержала Тиченко Оксана.
Всі переможці та призери змагань отримали грамоти, медалі та подарунки від Сумського обласного відділення НОК України та Сумської області.
За результатами змагань збірна Ямпільського району посіла ІІІ загальнокомандне місце, пропустивши вперед традиційно сильні збірні Білопільського та Краснопільського районів, що є безперечним успіхом на змаганнях такого рівня.

error: Content is protected !!