Встановлення поклонних хрестів має стати вагомою подією в житті Ямполя – таку думку висловив настоятель Свято-Георгіївського храму отець Микола.  Священик переконаний, що духовної точки зору дуже важливо, коли селище з усіх сторін оточене хрестами. 

Читайте також: Анонс. 26 жовтня в Ямполі встановлять три поклонні хрести

– Звичайно, що це лише зовнішній прояв нашої віри, набагато важливіше те, що в людини у середині. Разом з тим я сподіваюсь, що встановлені нами поклонні хрести нагадуватимуть ямпільчанам про Бога, спонукатимуть бути добрішими та милостивими один до одного. Адже, все залежить від нас самих. 

Отець Микола звернув увагу на те, що встановлення поклонних хрестів – це черговий захід молодіжної православної організації «БлагоДія», яка була створена в Ямполі влітку з метою духовного виховання молоді. Акція засвідчує, що організація дійсно працює, а не існує лише на папері і разом з партнерською організацією «Молодь Ямпільщини» виконує свою місію.  

Також, отець Микола від імені прихожан, активістів молодіжних організацій та особисто від себе висловив вдячність спонсору заходу – приватному підприємцю Івану Шинкаренко, який виготовив три дерев’яні хрести за власний рахунок.  «Добрі справи цієї людини свідчать про її милосердність, віру та любов до рідного селища», – зазначив отець Микола.

error: Content is protected !!