«Завжди турбувався про своїх солдатів»: відбулось прощання з Сергієм Коваленком

В Шостці прощались з п’ятдесяти трирічним майором Сергієм Коваленком.

Чоловік народився в Глухові, але переїхав на проживання у сусіднє місто.

Заступник Шосткинського міського голови Ярослав Счасливцев розповідає, що Сергій Коваленко був військовим пенсіонером, після початку повномасштабного вторгнення чоловік тривалий час волонтерив, а зимою знову приєднався до війська.

-Сергій офіцер нашого полку Нацгвардії, був мобілізований на переднюю лінію. На жаль, при артобстрілі російською артилерією загинув і сьогодні ми його проводжаємо у останню путь. Людина була шанована, поважна, справжній офіцер, справжній патріот і справжній шосткинець.

Військовий пенсіонер Іван Кость розповідає, що тривалий час служив разом з Сергієм у військовій частині міста Шостка.

-За період служби у військовій частині він пройшов всі посади від командира взводу до старшого офіцера з бойової підготовки. Однією з важливих рис його характеру була турбота про своїх солдатів, вони його дуже поважали.

Добрими словами про військового згадують і сусіди. Шосткинчанин Сергій розповідає, що завжди підтримував теплі стосунки з загиблим.

-Серьожка був нормальною відкритою людиною, завжди допомагав, ніколи не сидів на місці, з всіма сусідами дружив. Ми всім під’їздом проводжали, людей багато було – ви самі бачили. Всі любили та поважали його.

Поховали Сергія Коваленка на цвинтарі мікрайрайону Капсуль в місті Шостка.

п2
п3
п4
п5
п6

error: Content is protected !!