4 грудня на базі Ямпільської загальноосвітньої школи №2 проходив перший Чемпіонат району з пейнтболу «Битва титанів». Позмагатись за звання найкращого зголосилось десять команд загальноосвітніх шкіл району та п’ять команд дорослих спортсменів з Ямполя, Свеси та Дружби.

Ініціатором та організатором проведення турніру виступила Ямпільська районна організація Партії Регіонів та її молодіжне крило – громадська організація «Молоді регіони».

– Ямпільський район повинен стати столицею спорту на Сумщині. Ми робимо все, щоб наше молоде покоління  масово займалось спортом та займало лише перші місця на змаганнях, – зазначив відкриваючи турнір перший заступник голови райдержадміністрації, лідер районної організації «Молоді регіони» Олександр Рябухін. – Ми закликаємо дітей вести здоровий спосіб життя і створюємо умови для їх повноцінного розвитку та цікавого дозвілля.

Змагання з цього виду спорту пройшли на Ямпільщині вперше, тож,  викликали великий інтерес у молоді району. «Бойові дії» на шкільному стадіоні тривали з самого ранку і до перших сутінків.

2 thoughts on “Ямпіль приймав пейнтбольний турнір

  1. Классно! Хорошая задумка! Спасибо организаторам!

Comments are closed.

error: Content is protected !!