Мешканці Ямпільського району, що мають право на пільговий проїзд у пасажирському транспорті загального користування, зможуть отримувати грошову компенсацію замість транспортних пільг. Принаймні питання про монетизацію пільг підняли перед Верховною Радою та Кабінетом Міністрів депутати обласної ради.

Схоже, що існуюча система не влаштовує ані перевізників, ані пасажирів-пільговиків. Станом на сьогодні заборгованість перед трьома перевізниками, що здійснюють пільгове перевезення пасажирів автобусним транспортом в Ямпільському районі складає близько 83 тисяч гривень. З іншого боку, пільговики постійно підіймають питання якості послуг та графіку здійснення пільгових перевезень.

Для того, щоб прочитати повну версію статті перейдіть за посиланням http://www.yampil.info/archives/7080.html та введіть код доступу, що був опублікований в №2 районної газети «Голос часу» від 11 січня 2014 року.

1 thought on “Замість транспортних пільг – кошти

  1. Це тільки в Ямполі можуть впровадити такий закон, тому що ВР, та КМУ-покращувачів, ніколи не зможе внести зміни майже до десяти Законів, де в кожному прописано, що зміни можна вносити тільки з покращенням пільг.

Comments are closed.

error: Content is protected !!