Купувати та продавати землю сільськогосподарського призначення в Україні заборонено до 2016 року, але вже зараз, за два роки до зняття офіційної заборони, це питання викликає великий інтерес у мешканців Ямпільського району.

Як виявилось, конкретних дій по підготовці до продажу земель сільськогосподарського призначення в Ямпільському районі місцевим відділенням Держкомзему не ведеться, через відсутність законодавчої бази.

Громадянам, які збираються продати свої земельні ділянки радять дочекатись прийняття закону, який має врегулювати всі проблемні питання. Разом з тим, досі невідомо, які положення буде містити цей нормативно-правовий акт. Зазначається лише, що законодавці мають намір заборонити продаж української землі іноземцям та юридичним особам, а для громадян України ввести ряд обмежуючих вимог.

Для того, щоб прочитати повну версію статті – перейдіть за посиланням http://www.yampil.info/archives/7371.html та введіть код, що опублікований в №5 районної газети «Голос часу» від 1 лютого 2014 року.

2 thoughts on “Чи зможуть ямпільчани торгувати землею?

  1. Не смогут – заставят! Заставят старух продать паи за копейки. Способов – миллион найдут. Помянете слово Бимбы!

Comments are closed.

error: Content is protected !!