Меблі в Миколаєві можуть бути зроблені з самих різних матеріалів. Якісні вироби мають високий термін служби, і протягом деякого часу стають тільки красивіше. Крім того, такі меблі можна передавати з покоління в покоління. Меблеві магазини в Миколаєві переповнені самими різними варіантами. Який матеріал вважається найкращим, розберемося нижче.

Що представляє каталог меблів в Миколаєві

Дерев’яний матеріал вважається найбільш затребуваним в каталозі меблів в Миколаєві. Деревина може бути самих різних порід. Найбільш популярними є дубові, горіхові і соснові моделі. Меблі з дерева в Миколаєві мають більш високу вартість, ніж вироби, зроблені з іншого матеріалу. Проте вона цілком собі виправдана якістю. Зверніть увагу на те, що дерев’яні меблеві вироби можуть піддаватися корозії та іншим деформаціям.

Саме тому їх треба покривати спеціальним захисним лаком. Таким чином вийде продовжити довговічність деревини і зробити її стійкішою до різних природних чинників. При правильному догляді такі меблі прослужать упродовж довгих років. З переваг можна виділити екологічність і привабливий зовнішній вигляд.

З якого ще матеріалу можна купити меблі в магазині в Миколаєві:

  • ДСП;
  • пластик;
  • МДФ.

Перший варіант складається із стружок і тирси, вони пов’язані між собою смолою формальдегіду. Їх пресують за допомогою температурних дій. ДСП має доступну для усіх вартість. Це пов’язано з тим, що його роблять з дерев’яних відходів. Цей варіант чудово підійде тим, хто хоче недорого купити меблі в Миколаєві. З плюсів можна виділити лояльну вартість і хорошу жорсткість.

МДФ вважається вдосконаленим матеріалом. Він має схожість з вищеописаним. Матеріал забарвлюють і ламінують. Завдяки цьому він красиво виглядає в інтер’єрі. Переваги матеріалу полягають в тому, що він досить стійкий до підвищеної вологості і має екологічність. Оскільки він не включає смоли формальдегідів, матеріал вважається безпечним для здоров’я людини.

Де можна купити меблі в Миколаєві

Наш гіпермаркет меблів в Миколаєві має дуже широкий асортимент самих різних виробів, які мають різний колір і відповідатимуть на будь-який смак. Зайшовши на офіційну сторінку магазину “Меблі-меблі”, ви зможете ознайомитися з актуальним прайсом і подивитися позиції, які є в наявності. Консультанти допоможу з вибором і оформленням замовлення.

error: Content is protected !!