25 червня відбулась урочиста церемонія відкриття позаміського оздоровчого табору імені Кості Яніна в Свесі. Цього року тут оздоровляться більше дев’яноста дітей з різних куточків Ямпільського району.

Діти, які перебувають в таборі з 21 червня, за ці кілька днів встигли підготувати разом з вихователями чудові номери художньої самодіяльності, які і продемонстрували відвідувачам. 

На дітей в таборі чекає двадцять один захоплюючий день, які будуть сповнені спортивними та творчими конкурсами, розважальними заходами та екскурсіями. Для юних відпочиваючих передбачене п’ятиразове комплексне харчування.

Керівництво закладу планує організувати в цьому році і другу табірну зміну. Тож, у батьків є чудова нагода оздоровити дітей, не витрачаючи великих коштів. Нагадаємо, вартість оздоровлення складає дві тисячі гривень, з цієї суми 200 гривень відшкодує районний бюджет, ще 903 гривні працюючим батькам заплатить Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, решту суми можуть взяти на себе профспілкові організації.

error: Content is protected !!