За вихідні дні на автодорогах Сумщини зросла аварійність, у тому числі з постраждалими. Так, з 19 липня по 20 липня зареєстровано 13 ДТП, у яких 2 людей загинуло та 8 – отримали тілесні ушкодження. Жахливі ДТП, в яких люди загинули, сталися у суботу в Шостці та Сумах, повідомляє УДАІ в Сумській області.

Як повідомляє RegioNews Sumy, 19 липня 2014 о 17 годині 20 хвилин в місті Шостка по провулку Депутатський 37-річний мешканець міста Шостка, керуючи автомобілем FORD MONDEO, допустив наїзд на 31-річного місцевого мешканця, який, за попередніми даними, раптово вийшов на проїзну частину в не встановленому місці. Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень пішохід помер на місці пригоди.

Цього ж вечора, близько 21 години 30 хвилин, в місті Суми на вулиці Червонопрапорна 30-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем ВАЗ-21063, за попередніми даними, не впорався з керуванням свого автомобіля. Водій допустив виїзд автомобіля за межі проїжджої частини, де некеровану автівку зупинила електроопора.

Внаслідок ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

error: Content is protected !!