До рідних домівок повернулись п’ять ямпільських міліціонерів-добровольців, які протягом п’яти тижнів охороняли правопорядок в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Бойова варта ямпільських правоохоронців тривала з 23 червня по 1 серпня в місті Червоний Лиман. Ризикуючи життям ямпільчани налагоджували мир та законність в неспокійному регіоні. За словами начальника Ямпільського РВ УМВС України в Сумській області Костянтина Боброва, всі співробітники гідно проявили себе в складних умовах та успішно виконали поставлені завдання.

[magz_toggle title=”До теми: Ямпільські міліціонери охороняють правопорядок на Донеччині” state=”closed”] На даний час п’ять ямпільських міліціонерів перебувають в зоні бойового протистояння на Сході України у складі зведеного загону міліціонерів-добровольців Сумської області. За інформацією УМВС України в Сумській області, цей загін об’єднав правоохоронців, що прибули усіх куточків Сумської області – від Ямпільщини до Охтирщини. Вони різної статури, різного віку, різних звань. В його складі дільничні інспектори та оперативники, даїшники та дозвільники, основна частина – бійці роти спеціального призначення. Всі – добровольці. Детальніше [/magz_toggle]

4 серпня неподалік приміщення райвідділу міліції відбувся урочистий мітинг з нагоди повернення ямпільських міліціонерів з небезпечної командировки. Правоохоронців привітали голова райдержадміністрації Ігор Палагин та начальник РВ УМВС Костянтин Бобров, які вручили почесні грамоти та цінні подарунки. До слів вітань приєднались голова ветеранської організації співробітників міліції Володимир Недоступ, Ямпільський селищний голова Наталія Цибулько та голова профспілкової організації Євген Луговий. Урочистий мітинг продовжив невеликий концерт. 

6 thoughts on “Ямпільські міліціонери повернулись з бойового чергування в зоні АТО

  1. СПАСИБО МУЖИКИ, Есть еще порох в порохивници Ямпольского РО УМВД, За ВАМИ будущее Ямпольского райотдела. Андрей, Алексей, Юра, Ярослав ДЕРЖИТЕСЬ.

  2. А про погранцов забыли ? Пацаны там под градами и др. службу несут , хотя бы одна сука вспомнила а то устроили показуху.

  3. Вот менты явились, так им честь и похвала, …….а остальные, что семечки там ели? Я не спорю парни пережили кошмар, но не нужно уменьшать достоинства других.

  4. Левченко Денис- доброволец батальона,,Шахтарск,,сейчас в отпуске в Ямполе.

  5. На этих ментах, начальник Ямпольского РВ УМВС, Бобров Константин Борисович, и его подчененные замы отмыли нереальную сумму денег, которую собирали организации, предприниматели и простой народ Ямполя и Свессы для поддержки нашим милиционерам в Красный Лиман, а также были собраны и продукты питания(свежемороженая рыба, свинные окорока…), только вот почему то ни деньги, ни продукты питания милиционеры так и не увидели. Вот такая помощь была предоставленная нашим воинам АТО!

Comments are closed.

error: Content is protected !!