13 вересня близько 14.00 години пролунав вибух на сьомому поверсі будинку на площі Горького, 5 в місті Суми. Від його потужності у сусідніх квартирах розбилися шибки, – повідомляє СЗГ УМВС України в Сумській області.

О 13.40 на лінію «102» надійшов дзвінок. Чоловік заявив, що у нього конфлікт з усіма, тому він хоче покінчити життя самогубством. Співробітники міліції та МНС, які прибули за вказаною адресою, намагалися відмовити чоловіка від необдуманих кроків. Але двері він не відчиняв. Раптово в квартирі пролунав вибух.

51-річний господар квартири госпіталізований в опікове відділення. Він раніше судимий і характеризується сусідами як людина, що зловживає спиртними напоями.

При вибуху також постраждали два співробітники міліції, які в момент вибуху знаходилися біля дверей. У 25 і 30-річних міліціонерів – серйозні опіки обличчя, рук та забої. Зараз вони перебувають у лікарні.

Попередньо встановлено, що чоловік, намагаючись покінчити життя самогубством, відкрив газ, який і вибухнув в його квартирі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна». Санкція даної статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років.

error: Content is protected !!