Вчора вдесяте було пограбовано приміщення колишньої Ямпільської районної друкарні, яке нині стоїть на балансі районного відділу освіти. Зловмисники в чергове продемонстрували неповагу до закону та правоохоронних органів, що мали б його захищати.

Діючи за звичною схемою, крадії пролізли в вікно і винесли найважчі металеві частини двох різальних станків. Цікаво, що грабіжники зовсім не боялись бути спійманими працівниками міліції, відділення якої знаходиться в ста метрах від друкарні.

Нагадаємо, попереднього разу злочинці розібрали печатний станок, що обійшовся бюджету в 120 тисяч гривень. Та жодних результатів розслідування не дало, кримінальна справа взагалі не відкривалась – правоохоронці не змогли встановити розмір збитків. Тож,ось до чого призводить безкарність…

Але є в роботі нашої міліції і успіхи: в неділю в Ямполі міліція «по гарячих слідах» затримала двох молодих людей, що обікрали продовольчий магазин.  Цікаво те,  що друзі взяли 8 пачок цигарок і 22 плитки шоколаду.

4 thoughts on “Десятий ювілейний

  1. Бред. Разве трудно догадатся куда посдавали эти станки?!!

  2. Что за отношение к коммунальной собственности? Проще самим сдать всё на металлолом, если уже не можем не сохранить, не найти воров.

  3. А может быть и так, что как только менты войдут во двор к приёмщику
    металла, тот протянет им свой мобильник, в котором злая шишка из
    областной прокуратуры объяснит, куда они должны идти, если не хотят
    неприятностей. Хотя в Украине, где царит ЗАКОН, такое не возможно,
    правда?

Comments are closed.

error: Content is protected !!