Останній голова Сумської обласної державної адміністрації Володимир Шульга за незручні питання у свою адресу, побив свого однопартійця та пенсіонера. Про це повідомили журналісти телеканалу «Академ ТВ».

За словами постраждалого, який на даний час проходить лікування, єдине, що він хотів дізнатися, чому у штабі така не прозора політика ведеться, проте відповідь отримав не у словесній формі.

«Працівники штабу не знають кому, які кошти виділяються, скільки йде на канцелярію, скільки на транспорт і таке інше. Все зберігається в якійсь таємниці. Тому я почав допитуватися, а Володимир Петрович рознервувався та застосував грубу силу», – говорить постраждалий.

Сам колишній губернатор ситуацію не коментує. За словами його прес-секретаря він зараз знаходиться у відрядженні в столиці, а коли повернеться невідомо.

Нагадаємо, що за участі Володимира Шульги нещодавно згадали про ще один скандал із побиттям, який стався в 2011 році. Проте тоді, на місці пенсіонера був малий хлопчик, однокласник сина колишнього губернатора.

Джерело: http://regionews.sumy.ua/

1 thought on “Колишній губернатор Сумщини побив пенсіонера

Comments are closed.

error: Content is protected !!