Сьогодні т.в.о. голови Сумської обласної державної адміністрації Віктор Чернявський представив колективу райдержадміністрації та керівникам підприємств, установ та організацій району новопризначеного тимчасово виконуючого обов’язки голови Ямпільської районної державної адміністрації Ірину Панченко.

Ви знаєте її, як місцеву мешканку, як спеціаліста і як людину, – заявив Віктор Чернявський, представляючи новопризначеного керівника району. – Очолити район в цей важкий час – це велика відповідальність і велика честь. Я знаю реальний стан справ і знаю, що працювати буде важко. Але вибір на Ірину Анатоліївну впав не випадково, – зазначив він.

В своєму вступному слові Ірина Панченко подякувала людям, які довірили  їй цю важливу посаду і зазначила, що прикладе всі зусилля, щоб виправдати всі покладені на неї сподівання.

– Я народилась і виросла в Ямполі, закінчила місцеву школу, після отримання вищої освіти працювала в органах виконавчої влади і місцевого самоврядування Ямпільського району. Я знаю проблеми, знаю кадровий потенціал, а тому йду працювати для людей і на людей. Я прошу вашої підтримки та розуміння, вірю, що ми все зможемо і все подолаємо, – звернулась до присутніх новопризначений керівник райдержадміністрації.

11 thoughts on “В Ямполі представили нового керівника райдержадміністрації

  1. Ну-ну, надо и Андрея Панченко назначить заступником головы….

  2. Да, уже команда сильная.а Витя только переживал “за команду”..

  3. Это просто пипец,нашли кого назначить,опять Ямполь будет в попе,Джус уже должностя раздает,гнать их всех надо,давай революцию собирать!!!

  4. Когда янукович сбежал долго еще не убирала его портрет в кабинете, все надеялась,что вернется!

  5. … так вот же и вернулся Деркач , из той же когорты бесМертных

Comments are closed.

error: Content is protected !!