Понад 5 тисяч гривень допомоги пораненим в АТО військовослужбовцям зібрали ямпільчани під час благодійного концерту, що відбувся 10 жовтня в РЦКД.

Благодійний захід «Фестиваль народної творчості» відбувся за підтримки Благодійного фонду «Сагасітас-Україна». В концертній програми взяли участь колективи Ямпільського району: аматорський народний хор «Барвінок»,аматорські народні гурти «Полісся» та «Криниця»,зразковий хореографічний колектив «Альянс» Ямпільського РЦКД,вокальний ансамбль «Росинки» зразкової студії «Чарівний ключик» Ямпільського районного центру дитячої та юнацької творчості,фольклорний ансамбль «Гарні молодиці» Усоцького сільського будинку культури. Порадували своєю майстерністю та артистизмом виконавці з Шосткинського міського палацу культури ім. К.Маркса та будинку культури ім. Куйбишева.

Організатори та учасники концерту, змогли створити в залі справжню патріотичну атмосферу.

Нажаль глядачів в залі було не багато. Благодійний концерт назбирав 3500 грнивень, вагомий внесок яких становить зібрані кошти учасниками аматорської творчості та ДП « Ямпільський агролісгосп». Ще 1500 гривень надав Благодійний фонд «Сагасітас-Україна». Зібрані кошти були перераховані на лікування та реабілітацію нашого земляка, Майстра спорту України міжнародного класу ,члена збірної України з панкратіону , чемпіона світу і Європи Андрія Резніка, який отримав важкі поранення під час виконання службового обов’язку в Донецькій області.

error: Content is protected !!