Ямпільчанка залишилась без грошей після відвідування продуктового ринку в Шостці. Жінка була так захоплена купівлею продуктів харчування, що не помітила, як спритники витягли з її сумки гаманець.
До міліції з заявою про крадіжку звернулася 44-річна мешканка Ямпільського району. Жінка розповіла правоохоронцям, що поки вона купувала харчі на продуктовому ринку в Шостці, невідомі витягли з її сумки гаманець з грошима та банківськими картками. Рахунки громадянка встигла заблокувати.
За словами потерпілої, купуючи пиріжки, вона запримітила двох підозрілих жінок, які певний час крутилися біля неї. Одна з них відволікала постраждалу розмовами, розпитуючи про товар, а інша, скоріш за все, і скоїла крадіжку. Однак, тоді жертва крадіжки не запідозрила нічого лихого і не звернула на них уваги, як наслідок – втратила чотири тисячі гривень.
Така ж доля спіткала і 32-річну мешканку Глухова. Жінка приїхала до Шостки у справах і вирішила відвідати місцевий базар. В якийсь момент вона відволіклася, а потім виявила зникнення гаманця з грошима та банківською карткою.
За цими фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Міліціонери проводять пошукові заходи щодо встановлення осіб злочинців та повернення постраждалим їх коштів.

error: Content is protected !!