На території Ямпільського району в ДТП потрапив автомобіль у якому знаходилось четверо малолітніх дітей. 31-річна жінка, що керувала транспортним засобом, загинула на місці події.

Як повідомляє Управління Державтоінспекції в Сумській області, 25 квітня 2015 року близько 11 години 40 хвилин на 9 кілометрі автодороги Ямпіль – Свеса в селі Орлівка сталась ДТП. 31 річна жінка керувала автомобілем «ВАЗ-21081» та рухалась по вулиці Громова. Поблизу будинку № 114, жінка, за попередніми даними, не впоралась з керуванням свого автомобіля після чого з’їхала на праве узбіччя. В подальшому автомобіль здійснив наїзд на дерево.

Унаслідок ДТП жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди, чотири дівчинки 2008 року народження отримали тілесні ушкодження з якими були госпіталізовані до Ямпільської центральної районної лікарні.

Фотознімки та відеозапис з місця ДТП надали співробітники Управління Державтоінспекції в Сумській області

4 thoughts on “В Орлівці в ДТП потрапив автомобіль з чотирма дітьми

  1. читаю и плачу.. нет слов.. Господи.. за что тебе такая судьба… Танечка(((((((((((

  2. Какие рукастые очевидцы. Понимаю снять место аварии, машину, но зачем труп женщины показывать? И так все знают, что погибла. Всем подавай хлеба и зрелищ. Свинство.

Comments are closed.

error: Content is protected !!