Розпорядженням голови Ямпільської районної ради № 03/к від 27.04.2015 року керуючим справами виконавчого апарату районної ради призначений Лабога Олександр Леонідович як такий, що був зарахований до кадрового резерву на цю посаду.

Олександр Леонідович народився 30 травня 1979 року в місті Деражня Хмельницької області, має вищу юридичну освіту (закінчив Харківський національний інститут внутрішніх справ). Має досвід роботи в органах державної влади та органах місцевого самоврядування. З липня 2009 року по лютий 2010 року займав посаду завідувача юридичного сектору апарату Ямпільської районної державної адміністрації, з лютого 2010 року займав посаду радника голови Ямпільської районної ради з питань юридичного забезпечення. Одружений, виховує доньку.

Нагадаємо, раніше цю посаду займав Хохлов Віктор Миколайович, який нещодавно пішов на заслужений відпочинок.

3 thoughts on “У виконавчому апараті Ямпільської районної ради відбулись кадрові зміни

  1. Сколько разных посад у нас в районной раде, в администрации.Интересно насколько они нужны народу? а главное в районе нищета – на зарплаты врачам, учителям не хватает, а районную раду и администрацию это не касается -им на зарплаты на всех посадах всегда находятся деньги в этом же нищем районе.

    1. Давайте начнем с того, что у работников администрации зарплата МИНИМАЛЬНАЯ….и практически у всех. Люди не зная ничего, то и знают, что берутся за глупые рассуждения и осуждения.

Comments are closed.

error: Content is protected !!