9 травня 2011 року на День Перемоги в Ямпіль з робочим візитом завітав народний депутат України Андрій Деркач. Першим пунктом візиту для депутата стала зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни, що відбулась в кабінеті голови райдержадміністрації.

По завершенні зустрічі з ветеранами депутат у супроводі керівництва району завітав до центрального парку селища, де на нього вже чекали сотні дітей та батьків біля нового дитячого майданчика, який з ініціативи депутата був виготовлений Ямпільським агролісгоспом та подарований селищу. Після його освячення настоятелем Спасо-Преображенського храму, Андрій Деркач урочисто перерізав символічну стрічку і запросив на майданчик його господарів – ямпільських дітлахів.

Не оминув увагою депутат і Спасо-Преображенський храм, який, нагадаємо, був знищений за часів громадянської війни та відбудований у 2001 році саме за його ініціативи та фінансової підтримки. Перебуваючи в головному храмі райцентру Андрій Деркач помолився та поставив свічки, поспілкувався з представниками духовенства, після чого уважно оглянув храм та пообіцяв фінансово допомогти у його благоустрої.

Останнім пунктом візиту депутата стала Ямпільська центральна районна лікарня, де відбулась зустріч з лікарями району. Андрій Деркач поділився з ними своїм баченням медичної реформи, зазначивши, що в цій справі головне не зашкодити, не знищити те позитивне, що ще залишилось у вітчизняній медицині.

error: Content is protected !!