Ямпільські поліцейські зупинили автомобіль з вантажем ялин. На більшості хвойних дерев були відсутні спеціальні позначки, що засвідчують законність їх придбання. Тож поліція розпочала перевірку.

Про це інформує відділ комунікації поліції Сумської області

В селищі міського типу Ямпіль, на вулиці Соборна, біля місцевої АЗС інспектори відділу безпеки дорожнього руху Ямпільського відділення поліції зупинили вантажний автомобіль «MAN». За кермом автівки перебував 37-річний мешканець Бурині, який перевозив близько 500 хвойних дерев. На більшості з них були відсутні спеціальні позначки, що засвідчують законність їх придбання.

Такі відмітки на деревах свідчать про легальність придбання новорічного деревця, його екологічну чистоту. Номер, зазначений на такій пластиковій позначці, можна просто ввести в пошуковому рядку на спеціальному сайті. Якщо інформації про те, звідки родом дерево не буде, то ця сосна або ялина може бути зрубана незаконно.

1 thought on “В Ямполі затримали вантажівку з ялинками

  1. Після зупинки автомобіля представниками поліції, їм було надано всі необхідні документи (товарно-транспортна накладна, радіологічний та карантинний сертифікат, накладна про оплату, договір куплі –продажу) щодо законності придбання та походження новорічних ялинок. Так як з документами все було в порядку, у представників поліції з’явилась підозра щодо кількості дерев в машині (згідно документів 500 дерев).
    Після чого представники поліції без пояснень забрали документи та наказали їхати до райвідділу. Автомобіль опечатали та залишили на ніч біля райвідділу поліції. На наступний день було проведено перерахунок дерев, під час перерахунку встановлено, що кількість дерев відповідає тій кількості що і документах. На запитання до представників поліції що робити з пошкодженим товаром (деякі дерева ялини було пошкоджено під час вигрузки) порадили звертатись за компенсацією до держави, а на запитання: хто буде загружати ялинки? сіли в своє авто і поїхали.

Comments are closed.

error: Content is protected !!