Проливні дощі на початку серпня перетворили перший під’їзд будинку 10 по вулиці Заводській в смт Ямпіль на справжній басейн. Навіть на першому поверсі, при вході до під’їзду, води була по-коліно – запевняють місцеві мешканці. Що вже говорити про квартири, що розташовані на останньому п’ятому поверсі. Вода там буквально лилась зі стелі і стікала по стінам до квартир розташованих нижче. Виною потопу став дах, що вже не перший рік турбує мешканців будинку.Наш під’їзд просто небезпечний для життя – запевняють власники квартир. Стікаюча вода замикає дроти електропередач, в результаті чото будь-кого з нас може вдарити струмом. А електрообладнання (телевізор, холодильник) просто нікуди сховати – в квартирі всюди вода. Псуються шпалери, речі домашнього вжитку. Да і самим мешканцям підчас дощу неможливо там залишатись. Невже ми повинні, маючи власну квартиру, шукати зйомне житло – обурюються люди.

Мешканці будинку відразу звернулись до Ямпільської селищної ради та підприємства, що обслуговує багатоквартирні будинки – ТОВ «Водолій БС». Тим паче, що ходити далеко не довелось – в цьому ж будинку і розташований офіс підприємства, а дах тече над ним самим, тільки на 5 поверхів вище. Мешканці вже навіть встигли отримати відповіді. Селищна рада повідомила, зокрема, що всі кошти, передбачені на ремонт дахів райцентру вже вичерпані (причина підняття цін на будматеріали та вилучення коштів до районного бюджету), а їх будинок буде поставлений в чергу на наступний рік. Але таким запевнянням люди вже давно не вірять, бо мають гіркий досвід – неодноразово звертались ще до минулого мера Анатолія Чубуна.

Відповідь «Водолія» за підписом генерального директора про те, що поточний ремонт розпочнеться у червні – серпні цього року, теж, не додала мешканцям оптимізму. По-перше, вже середина серпня а ремонт, ще навіть не розпочинався. А по-друге, поточний ремонт був і в минулому році, та текти після нього стало ще більше.

Мешканці будинку сподіваються, що стаття в районній газеті приверне увагу до проблеми місцевої влади та обслуговуючого підприємства.

error: Content is protected !!