В районній лікарні відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника, який відзначатиметься в неділю

– Це свято, яке об’єднує два різні табори медичних працівників: лікарів та медичних сестер, – відзначив у вітальному слові головний лікар Ямпільської ЦРЛ Вадим Бойчунь. – Сьогодні медична галузь перебуває не в кращому стані, протягом останніх 20-25 років йде постійне недофінансування. В таких умовах дуже важко зберегти обличчя галузі, дуже важко пояснювати онкохворим, що немає препаратів, дуже важко пояснювати батькам, що немає вакцин. Тому в цей день я бажаю вам зберегти обличчя галузі, професійного зростання, здоров’я і переживемо ми цю медичну реформу!, – звернувся до колег головний лікар.

Зі словами привітань виступила і голова районної ради Ольга Губар, яка привітала колектив закладу і вручила грамоти районної ради Ользі Батрак та Світлані Самохіній.

Окрім того, почесними відзнаками були нагороджені  Ірина Мошта, Сергій Гук, Вікторія Заплаткіна, Людмила Жирнова, Інна Піскун, Наталія Родінка, Геннадій Харченко, Вадим Бойчунь, Тетяна Харченко, Світлана Первухіна, Валерій Слюсаренко та інші.

 

1 thought on “В Ямполі вітали медичних працівників

  1. Громадська організація “Інвалідів Хутір-Михайлівська” також щиро вітає з професійним святом медичних працівників Ямпільщини. Бажаємо в Вашій праці творчого натхнення, успіхів і приємного настрою в житті. Тому будем з оптимзмом дивитись на майбутне з обов’язковим медичним страхуванням, поки що багатьом незрозумілим сімейною медиціною і громадою інвалідів покаже час. Ясна одна річ- турбота про здоров’я людей залишається на першому плану. Удачі і хай щастить!

Comments are closed.

error: Content is protected !!