В якому стані перебуває спортивна інфраструктура Ямполя

 

Минулої п’ятниці Ямпіль святкував День фізичної культури та спорту. Проте, в цей день у багатьох місцевих любителів спорту не було святкового настрою.

 

У цьому році вперше команда Ямполя не брала участь в жодному міжрайонному футбольному турнірі, не був проведений  і свій чемпіонат району. Але найбільше питань виникає до спортивної інфраструктури, яка постійно руйнується і зовсім скоро може стати непридатною для проведення змагань та тренувань.

 

Зокрема, так виглядає міні футбольний майданчик з штучним покриттям біля школи №2. Як бачимо, за 13 років експлуатації штучне покриття зіпсувалось і потребує термінової заміни. Не в кращому стані перебуває і дерев’яне  огородження.

я1
я2
я3

 

А це селищний хокейний майданчик. Дерев’яні борти цієї споруди були встановлені в 2012 році, але місцями вже встигли зіпсуватися. Відмітились на ньому і вандали, які постійно обмальовують споруду, смітять і псують дверцята.

 

я4
я5
я6

Багаторічна проблема Ямполя – це аварійний спортивний комплекс, який не опалюється взимку. А цього року селище втратило і футбольне поле, яке за відсутності команд облюбували кроти.

я7
я8
я9
я10
я11

error: Content is protected !!