Вихованки спортивного клубу «Легіон» Абассова Мирослава та Бровченко Іванна продовжують кувати славу ямпільського карате

 

Про це «Голос часу» повідомив наставник спортсменок, тренер-викладач районної ДЮСШ Святослав Беспалий

 

-Абассова Мирослава вдало виступила на Кубку України з айкібудо, який проходив 22 жовтня в місті Шостка. Наша спортсменка з смт Свеса була кращою в «богусіай», тобто в поєдинках з контактного карате, які проходять в спеціальному захисному спорядженні. Мирослава з великим відривом перемогла суперницю з Шостки, а у фіналі змагань не залишила шансів спортсменці з обласного центру. Вдало на змаганнях виступає і її двоюрідна сестра з м. Дружба Бровченко Іванна, яка з Кубку області з карате WKF (олімпійська версія) привезла дві нагороди: «золото» з ката та «срібло» з куміте. До того, дівчина неодноразова ставала призеркою і переможницею Чемпіонату України з карате.

 

За словами Святослава Беспалого, на сьогоднішній день ці спортсменки є кращими в області у своїх вікових категоріях. Тож, на них покладаються неабиякі надії. Проте, запалити «зірки» юних спортсменів було б неможливо без підтримки батьків та спонсорів.

2 thoughts on “Юні ямпільські каратисти знов на п’єдесталі пошани

  1. А почему про победы клуба “Самураи” на тех же соревнованиях уважаемая редакция не пишет? А девченки действительно молодцы!!!

Comments are closed.

error: Content is protected !!