Дружбівська ОТГ підпише угоду з інклюзивно-ресурсним центром Середино-Будського району

Про це повідомляє офіційний сайт Середино-Будської районної державної адміністрації

28 вересня 2018 року в місті розпочав свою роботу Середино-Будський інклюзивно-ресурсний центр. Установа буде обслуговувати дітей з особливими освітніми потребами. З метою забезпечення права дітей з особливими потребами на освіту та користування послугами центру буде підписана угода про співпрацю  між інклюзивно-ресурсним центром Середино-Будського району та Зноб-Новгородською ОТГ Середино-Будського району та Дружбинською ОТГ Ямпільського району.

26 жовтня на нараді були присутні представники Зноб-Новгородської ОТГ та Дружбинської ОТГ Ямпільського району. Наразі присутні обговорювали розроблений механізм охоплення  дітей, які проживають на відповідних територіях послугами інклюзивного центру та прорахували частину Зноб-Новгородської селищної та Дружбинської міської рад  у фінансуванні установи в залежності від кількості дітей, які підлягають супроводу спеціалістами центру.

Для повноцінного функціонування Центру на капітальний ремонт його приміщення  з районного бюджету було витрачено 575 тисяч гривень, а для придбання обладнання з обласного бюджету було виділено 108 тисяч гривень.

У Середино-Будському інклюзивно-ресурсному центрі працюють: вчитель-логопед, вчитель-дефектолог, практичний психолог, реабілітолог (інструктор з фізичної культури).

error: Content is protected !!