В Ямполі проведуть семінар для виробників продуктів харчування

З 20.09.2019 року на потужностях, які провадять діяльність з виробництва будь яких харчових продуктів,  мають  використовуватись процедури,  засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості  харчових продуктів», який набув чинності 20.09.2015 року.

Про це Ямпіль.INFO повідомив начальник  Ямпільського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області  А. Фінашко

З метою проведення роз’яснювальної роботи та підвищення рівня обізнаності про особливості впровадження  системи НАССР запрошуємо виробників вищевказаної продукції  на семінар, який відбудеться 22 серпня 2019 року  о 10-00 в приміщенні Ямпільського міжрайонного управління  за адресою  смт Ямпіль , вул. Гагаріна, 10. За додатковою інформацією звертатись за телефоном  2-14-48 або особисто за вищевказаною адресою.

Також нагадуємо, що  згідно Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», який набув чинності 18.05.2017 року  розділ ІХ стаття 65 п1 пп 4  – невиконання визначеного законом  обов’язку щодо впровадження на потужностях постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), –

тягне за собою накладання штрафу на юридичних осіб у розмірі  тридцяти мінімальних  заробітних плат, на фізичних осіб – підприємців – у розмірі п’ятнадцяти мінімальних  заробітних плат.

error: Content is protected !!