Народний депутат проілюстрував свою листівку з вітаннями до Дня селища зображенням конструкції «Я люблю Ямпіль», яка була встановлена в 2016 році Ямпільською селищною радою спільно з депутатом облради Лілією Ричкіною.

сс-1-795x385

При цьому, для ілюстрації була використана фотографія з нашого сайту, яка була викладена 2 квітня для анонсу фотоконкурсу «Я люблю Ямпіль», який проводився на призи Лілії Ричкіної. Звичайно, що жодного посилання на сайт та автора фотографії зазначені не були.

Як вже повідомляло наше видання, 31 серпня районний центр відзначав День селища. Цікаво, що до 2017 року це свято традиційно відзначалось разом з Днем Незалежності України 24 серпня. І лише три роки тому не без участі народного депутата  свято перенесли на 2 вересня, який вважається днем визволення населеного пункту. Дата була не дуже зручною, адже до того моменту селище вже встигали покинути студенти, але це компенсувалось тим, що Андрій Деркач привозив сцену та артистів зі столиці.

Ямпільчани розраховували, що і цього року більш-менш відомі артисти відвідають селище. Тим паче, що до виборів практично всі дні сіл відзначались за участю артистів, запрошених депутатом. Але після виборів ситуація змінилась, артисти з інших міст до Ямполя не приїхали, натомість мешканці селища були вимушені задовольнитися спілкуванням з нардепом, безкоштовним морозивом і «паравозиком».

Цікаво, що у сусідньому Глухові роздача безкоштовного морозива завершилась скандалом. Як повідомляє інтернет-видання Глухів.INFO, чергу не поділили дорослий чоловік та хлопчик, в результаті чого останній був побитий. У ямпільчан морозиво також викликало ажіотаж, але до рівня сусідів ніхто з любителів солодкого не опустився.   

3 thoughts on “Деркач для своєї реклами неправомірно використав фотографію Ямпіль.INFO

  1. Какая то мелочность во всем этом ощущаеться .фото спер.артисты малоизвесные .мороженое бесплатное . паравозик деркач. ФУ какая гадость.

  2. Мелочность это до тех пор, когда тебя не касается. Депутату позор. СТЫДОБА.

Comments are closed.

error: Content is protected !!