Свого часу чоловіка вже притягували до відповідальності за незаконне вирощування коноплі, тепер йому доведеться відповідати і за незаконне зберігання наркотичної сировини.

Про це Ямпіль.INFO повідомили у Відділі комунікації поліції Сумської області 

Дільничний офіцер поліції отримав інформацію про те, що 38-річний чоловік житель одного з сіл району  може зберігати вдома наркотичну сировину.

«Даний громадянин вже потрапляв у поле нашого зору, – коментує ситуацію  Віталій Єрохов,  начальник Ямпільського відділення поліції. – Влітку нинішнього року його викрили у вирощуванні конопель на присадибній ділянці. Цього разу під час санкціонованого обшуку за місцем його мешкання виявили пакунок та жерстяну банку з канабісом».

Наразі в рамках відкритого за ознаками ч. 1 ст. 309 КК України кримінального провадження вилучена сировина направлена на експертизу. За незаконне виготовлення чи зберігання наркотичних засобів без мети збути йому загрожує покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років. 

2 thoughts on “Поліцейські вилучили у жителя Ямпільщини наркотичну сировину

  1. Я не слышал что бы в Ямполе кто то умер от курения конопли, а вот от употребления алкоголя это случается раз в неделю. Но никто не спешит бороться с зеленым змеем, продают в каждом 5-м доме. Менты получают дань с каждой торговой точки самогоном от 200 до 500 грн/мес. Коноплю в районе выращивают в промышленных масштабах и менты все знают и имеют с этого материальную выгоду, просто этого мужика нужно прикрыть, потому что конкурентная среда пагубно влияет на бизнес ментов.

Comments are closed.

error: Content is protected !!