Мова йде про земельні ділянки, власники яких померли, а спадкоємці за законом чи заповітом відсутні чи не прийняли спадщину

Підприємство сплачуватиме орендну плату ставку в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки.

«Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «Торгово – Промислова компанія «Агроінвест+»на умовах оренди невитребувані земельні ділянки для використання за цільовим призначенням – ведення товарного сільськогосподарського виробництва на строк до моменту державної реєстрації права власності спадкоємцями на такі земельні ділянки або до набрання законної сили рішенням суду про визнання спадщини відумерлою, але не більше ніж на 10 років, загальною площею 182,9672 га з них: рілля – 182,9672 га, які розташовані на території Ямпільської селищної ради», – йдеться у рішенні ради.

Зазначимо, що це підприємство вже орендувало ці землі з 2015 року за договором  з Ямпільською районною державною адміністрацією, але потім райдержадміністрація втратила повноваження орендодавця. Тож, договір розірвано.

Товариство з обмеженою відповідальністю«Торгово – Промислова компанія «Агроінвест+»зареєстроване в с. Жихове Середино-Будського району. Його засновниками числяться Молоток Алла Олександрівна, Комар Андрій Іванович та Молоток Алла Олександрівна.

3 thoughts on “Ямпільська селищна рада віддала 183 гектари невитребуваних паїв в оренду компанії «Агроінвест+»

  1. Латіфундисти знов нахиляють смердів. Нічого не змінюється.

Comments are closed.

error: Content is protected !!