Співробітники поліції сьогодні провели рейд вулицями районного центру

Хоча переважна більшість ямпільчан дотримується встановлених правил перебування на вулиці, частина людей все ж була без захисних масок та недотримувалась встановленої дистанції. Правоохоронці поки що винесли порушникам лише попередження, але вже у найближчому майбутньому лояльність поліцейських може скінчитись і ямпільчанам доведеться платити величезні штрафи.

Нагадаємо, з 6 квітня в Україні було введено більш жорсткі правила карантину. Зокрема, заборонено перебувати у громадських місцях без маски чи респіратора, пересуватися групою більше двох, прогулюватися у парках і скверах, ходити вулицями без документів, а людей старше 60 років уряд зобов’язав до самоізоляції.

13 thoughts on “В Ямполі поліція проводить рейд проти порушників карантинного режиму

      1. На первом фото они сами закон нарушили ,скупчились в групу болше двух человек.

        1. читйте постанову КМУ перед тим як писати коменти! можно ходити більше двох у разі службової необхідності.

          1. Ну если службова необхідність то их точно коноровирус не возьмёт.

  1. А как же? …
    Конституція України Стаття 64.
    Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України.

    В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Не можуть бути обмежені права і свободи, передбачені статтями 24, 25, 27, 28, 29, 40, 47, 51, 52, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 цієї Конституції. { Офіційне тлумачення статті 64 див. в Рішенні Конституційного Суду N 9-зп від 25.12.97 }

    Шо конституция уже не главный закон Украины?

    1. ну если тебе нужно, чтобы где-то что-то было написано, тогда по-твоему и людей убивать или делать их рабами, если бы про запрет этого не было написано в конституции) классический буквоед)

    2. Ми повинні вжити заходів для припинення розповсюдження хвороби, а не для вияснювання своїх Конституційних прав, окрім яких ми повинні знати і свої обов*язки.

  2. У нас в Ямполе все равно карантин не соблюдают! Тут половину ходит без масок , и больше чем по два человека ! Одни сидят дома – молодцы,кто и в правду придерживаеться карантина !А другие спокойно гуляют по Ямполю и без масок ! То же самое сказать о наших подростках, куда смотрят родители ???

  3. В Свессе мусора доеб@лись до людей которые садили огород, мусора зашли во двор жителей и начали читать морали как нужно правильно жить. Ненавижу мус@ров.

Comments are closed.

error: Content is protected !!