Сьогодні дорогу обстежила комісія під головуванням начальника Управління інфраструктури Сумської облдержадміністрації Володимира Дудченка

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав депутат Ямпільської районної ради Олександр Соломко

«Маємо перші зрушення по аварійній дорозі біля Ямпільської школи №2

Після нашої зустрічі з головою Сумської обласної державної адміністрації Романом Грищенком, дорога, яка понад 20 років не мала власника і не ремонтувалась, передається на баланс ДП «Дороги Сумщини», вирішується питання проведення її ямкового ремонту вже в цьому році.

Сьогодні на цій дорозі працювала комісія, яку очолив начальник Управління інфраструктури Сумської ОДА Володимир Дудченко.  Відкриваючи засідання, він наголосив:

– Головою Сумської обласної державної адміністрації поставлене однозначне завдання: обстежити і взяти на баланс 800 метрів цієї дороги. Тому ми підготуємо розпорядження про передачу цієї ділянки на баланс ДП «Дороги Сумщини». Само собою, з фінансуванням на ямковий ремонт.

В ході роботи комісії провідний інженер ДП «Дороги Сумщини» Микола Іллющенко продовжував доводити, що дорога має належати Ямпільській селищній раді і пропонував взяти на баланс лише ділянку від колишньої  птахоферми до повороту до станції юннатів.

Ми ж відстоювали позицію, що вся ділянка дороги має перейти на баланс ДП «Дороги Сумщини», як і було домовлено з очільником області. Більше того, в ході роботи комісії було встановлено, що на даний час без власника перебуває ділянка не 800 метрів, як повідомлялось раніше, а 1 км 600 метрів (до перехрестя з дорогою Береза-Ямпіль-С.Буда).  Тож ми наполягаємо на тому, щоб вся ця ділянка перейшла на баланс області і отримала відповідне фінансування. Остаточне рішення буде прийнято вже в понеділок у Сумській обласній державній адміністрації.  

Активну участь у роботі комісії взяли депутат обласної ради, радник губернатора Костянтин Товстуха, Ямпільський селищний голова Наталія Цибулько, її заступник Юрій Кучернос, т.в.о. голови Ямпільської райдержадміністрації Ірина Калюжна, начальник Глухівської ДЕД Володимир Пугач, перший заступник директора ДП «Дороги Сумщини» Андрій Ткаченко», – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, питання незадовільного стану автомобільної дороги біля Ямпільської загальноосвітньої школи №2 було підняте під час візиту до Ямполя голови Сумської обласної державної адміністрації Романа Грищенка.

я0

я1

я2

я3

я4

я5

я6

я7

error: Content is protected !!