Середино-Будський районний суд 20 липня поставив крапку у гучній справі, яка чотири роки тому сколихнула всю Україну

Тоді, на четвертий день після Нового року, місцеві шкуродери викрали і зарізали дику тварину з мінізоопарку дитячого закладу. З м’яса косулі вони планували приготувати шашлик, але плани на застілля тоді зіпсували правоохоронці.  

Судом було встановлено, що 4 січня 2016 року близько 22:00 год. уродженець с. Антонівка у стані алкогольного сп`яніння зайшов на територію Ямпільської районної станції юних натуралістів, де переліз через металеву огорожу та проник до вольєру міні-зоопарку. Звідти він скоїв крадіжку косулі європейської, вартістю 11 892 грн., чим спричинив Ямпільській районній станції юних натуралістів матеріальні збитки на вказану суму, після чого зник з місця скоєння кримінального правопорушення.

Злочинець свою вину визнав повністю і заявив, що у вчиненому щиро кається. Крім того, він повідомив суду, що за час перебування у місцях позбавлення волі зробив для себе належні висновки, став на шлях виправлення, а тому просив суд суворо не карати. Але суд був неухильним і виніс вирок – три роки позбавлення волі.

Додамо, що це далеко не перший злочин засудженого. Більше того, він вже відбуває покарання в місцях позбавлення волі строком 6 років 6 місяців за вироком Останкінського районного суду м. Москви від 16.03.2017, який ухвалою Глухівського міськрайонного суду Сумської області від 17.05.2018 приведений у відповідність із законодавством України.

1 thought on “🔴 Шкуродер, який в 2016 році викрав косулю з вольєру Ямпільської станції юних натуралістів, отримав три роки позбавлення волі

  1. Подождите. В первом абзаце написано, что их было несколько, а дальше уже фигурирует один. А остальные?

Comments are closed.

error: Content is protected !!