«Державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям одержують 324 сім’ї району, в яких виховуються 692 дитини, у тому числі 117 багатодітних сімей, в яких виховується 414 дітей. Середній розмір допомоги у липні 2020 року склав 3754,18 гривень. Такої допомоги нараховано з початку року на суму 6918,0 тис. гривень», – доповіла начальник управління соціального захисту населення Ямпільської райдержадміністрації Сумської області Олена ТЕРЕНТЬЄВА під час апаратної наради при голові Ямпільської райдержадміністрації Сумської області

Про це інформує офіційний сайт райдержадміністрації

Доповідачем було зазначено, що на даний час управлінням соціального захисту населення Ямпільської райдержадміністрації проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення щодо змін в законодавстві та забезпечується своєчасність призначення та виплата усіх видів державних допомог.

Голова Ямпільської райдержадміністрації Сумської області Сергій ДВОРНИК звернув увагу на проблемні питання, які можливо вирішити на місцевому рівні, та наявність затримки у виплаті державної соціальної допомоги.

error: Content is protected !!