Депутати внесли зміни до бюджету та програми соціально-економічного розвитку району, передбачивши фінансування на закупівлю комп’ютерного обладнання для районного центру дитячої та юнацької творчості та ремонт шкільних туалетів Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 ліцей.

За ініціативи депутата Олександра Соломко було ухвалено звернення до керівництва області щодо необхідності ремонту автомобільної дороги Береза-Ямпіль-Середина Буда, яка з’єднує Ямпіль з обласним центром але перебуває в незадовільному стані. Депутат Валентин Лесняк наполіг на аналогічному зверненні щодо дороги Ямпіль-Свеса, у якому просив передати зекономлені на тендері майже 5 мільйонів гривень на ремонт цієї ж дороги.

В той же час проект звернення щодо заборони грального бізнесу на території Ямпільського району, що був ініційований Олександром Косенком, не набрав необхідної кількості голосів.

Розглянули на сесії і одне кадрове питання – начальником нещодавно створеного Центру професійного розвитку педагогічних працівників була призначена Наталія Власова.  Окрім того, депутати заслухали доповіді начальника Ямпільського відділення поліції та керівника Шосткинської місцевої прокуратури.  

1 thought on “🔴 📸 В Ямполі відбулась сесія районної ради

Comments are closed.

error: Content is protected !!