Денис Шеремет: знаю, як привести в Ямпіль інвестиції. Розпочнемо з галузі тваринництва!

Інтерв’ю нашому виданню дав кандидат в депутати Ямпільської селищної ради Денис Шеремет.

Денис балотується від округу №5 (вулиця Спасо-Преображенська (будинки 4-16, Гагаріна, Єгорівська, Дачна, Кооперативна, Красний кут, Бондарівка, Лісна, Миру, Травнева, Садова, Вербова, Шевченка, Шкільна, 75-ої Гвардійської дивізії, провулків Шевченка, Шкільний, села Івотка та селища Неплюєве).  

Денисе, розкажи про себе

Я народився і виріс в рідному селищі, в селищі де всі ми живемо, де захоплює подих і хочеться працювати і розвиватись. Отримав вищу освіту в столиці, жив довгий час там, мав перспективи там залишитися, але чомусь мені комфортно жити тільки в нашому селищі, де я займаюсь улюбленою справою.

Для чого ти йдеш в депутати?

Не можу стояти осторонь проблем мого населеного пункту, а тому і прийняв рішення стати поруч з тими, хто хоче змін. На вибори я йду з командою молодих амбіційних хлопців. Ми всі різні, але нас об’єднує одна мета, мета до змін нашого селища для комфортних життя його мешканців. Комфортних саме для людей, пересічних жителів, які живуть і працюють, які хочуть приймати участь в важливих питаннях громади і, щоб їх чула місцева влада.

Кожного із цієї команди я знаю ще з дитинства, когось по спорту, когось по його вчинкам, а когось просто, як порядну людину, яка працює чесно.

Що саме ти хочеш змінити?

Моя мета, як і мета кожного молодого жителя нашого селища – це жити в комфортних умовах рідного Ямполя, а для цього треба щоб населення залишалось тут, а не виїзджало на заробітки. Для цього потрібні робочі місця.

Я знаю, як привести в Ямпіль інвестиції, знаю, як створити робочі місця з гідною оплатою.  Зрозуміло, що я говорю про галузь тваринництва. Як не крути, а це та галузь, яка годує населення, а для мене – це справа життя, без якої я себе не уявляю.


Для мене просто не зрозуміло, чому для того, щоб це реалізувати треба так багато кабінетів, де тобі не раді. Для мене не зрозуміло, чому окремі чиновники на перше місце ставлять вибори, а не інтереси району, або громади. Бюджет треба поповнювати, а для цього треба створювати виробництва і умови праці.

Як це зробити?

По своїй роботі я об’їхав багато різних сіл, і, ви знаєте, я бачив, як живуть села, я бачив там сучасну інфраструктуру, яка забезпечує сучасні тваринницькі комплекси.
А найголовніше, що я знаю людей, які зацікавлені інвестувати в Ямпіль. Вони зацікавлені в розвитку свого бізнесу, а ми – ямпільчани в інвестиціях для розвитку виробництва, це єдине що нас врятує.

Над якими проблемами свого округу працюватимеш?

Я не буду розповідати казки про те, що зможу вирішити всі проблеми, як це роблять інші кандидати.  Я просто зроблю для цього все, що від мене залежить. З дитинства знаю, що для того щоб щось змінити потрібно не чекати, а прикласти зусилля. Я пропоную всім нам разом прикласти такі зусилля і зробити наш Ямпіль кращим.  

error: Content is protected !!