На виконання програми соціально-економічного розвитку Ямпільської територіальної громади в 2012 році із селищного бюджету виділено  701 тис.грн. Програмою передбачено здійснення капітальних і поточних ремонтів, реконструкції вуличного освітлення, придбання матеріалів. Проведення заходів.

Так, у 2012 році виконали  :

1.Капітальний ремонт дахів 3-х п”ятиповерхових будинків із м”якою крівлею:вул.. Боженка, 27 – 123.000 грн.; вул..Заводська,10 –  111.000 грн.,  вул..Боженка,33 – 99.000 грн.

(Примітка: У грудні місяці надійшли  кошти з державного бюджету в сумі 115 тис. грн., які будуть витрачені  для капітального  ремонту шатрового даху  будинку №3 по вул. 50 р. Жовтня. Ще 50 тис грн. необхідно передбачити в бюджеті 2013 р. Є експертний висновок  проектно-кошторисної документації , тому підготовчі роботи вже ведуться)

2. Капітальний ремонт дороги комунальної власності вул. Боженка біля автостанції  (за рахунок коштів державної субвенції) на суму 104.000 грн.

3. Капітальний ремонт вуличного освітлення в селі Імшана вул. Радгоспна – 14.000 грн. І етап, виготовлені документи для будівництва ІІ етапу від 106 КТП на загальну суму 38.000 грн. Після оплати коштів за будівельно-монтажні роботи буде освітлено головну вулицю с. Імшана.

4. Капітальний ремонт теплотраси в ДНЗ ясла-садок „ Малятко” – 23 802 грн.

5. Реконструкцію вуличного освітлення: вул. Куйбишева – 8792 грн., в процесі  роботи по  реконструкції вул. Пролетарської, частково Леніна (до спорткомплексу) і пр. Пролетарський та біля хокейного майданчика– 18000грн . Відновлення освітлення по вул. Першотравневій – 963 грн., вул. Боженка (від міліції до мосту) та Щорса – 1.500 грн.  

6. Виготовлені надбудови на колодязі у ПП Карпенка В.І.- 8 шт., які будуть встановлені при сприятливих погодних умовах шт., по вул. Куйбишева – 6 шт., Калініна – 1 шт., Красний Кут – 1 шт.)  – 25.500 грн.; У с. Прудище вже встановлено накриття.

Виготовлені 8 простих  надбудов за рахунок спонсорської допомоги  і  встановлені  по вул. Щорса, Коцюбинського , Леніна, с. Імшана.  Здійснено заміну 10 кілець на шахтових колодязях  – 4 000 грн.

7. Виготовлено документів  :

– проектно – кошторисна документація на підвідний газопровід середнього тиску від с. Імшана до с-ща Привокзального(східна частина) – 14.000 грн.;

– проведена оцінка земельної ділянки, яка виставлятиметься на аукціон -1900 грн.;

– проектно- кошторисна документація дворового газопроводу низького тиску буд. 6 по вул. Заводська  – 1 650 грн. ;

 – технічна документація на земельну ділянку під полігон для складування твердих побутових відходів –3 838 грн.;

– проект відведення земельної ділянки під полігон ТПВ – 8 250грн;           

– перерахунок кошторисної документації на реконструкцію очисних споруд у цінах 2012 р. – 900 грн.;

– проекти відведення земельних ділянок під газо – розподільчі пункти в с. Привокзальне – 6.000 грн.;

– технічна документація на приміщення селищної ради – 2.000 грн.;

– на врізку газопроводу до с. Привокзальне – 2.900 грн.;

8. Проведений поточний ремонт:

– фасаду приміщення селищної ради – 18.665 грн;

– водопроводу в садочку с. Привокзальне ;

– заміна вікон в ОДР с. Прудище ;

 – приміщення об”єкту дозвілевої роботи в с.Прудище (фарбування панелей, сцени, підлоги, побілка стін).

9. Придбані матеріали:

– світильники 12 шт. для зали дитячого садка „ Малятко”- 1.000 грн.;

– теплообмінники  на газові котли в ДНЗ  ясла- садок „ Малятко”  –14 500грн;

 гідроакумулятор із змінною мембраною в ДНЗ  ясла- садок „ Малятко”        – 938 грн.;

– придбання труб для підвідного газопроводу до буд. 6 по вул. Заводська – 7.000 грн.;

– комп”ютер в ДНЗ  ясла- садок „ Малятко”  – 4 445 грн.;

– придбані матеріали на поточний ремонт даху сільського клубу с. Імшана-700грн.

– 2 лічильники обліку водопостачання – 4.300 грн.;

– 11 нових електролічильників у багатоповерхові будинки – 4.000 грн.;

– переобладнано машину на газове пальне – 4.300 грн.;

– на огорожу хокейного майданчика – 14.000 грн.;

-на огорожу 2-х кладовищ в с. Привокзальне – 2.000 грн

На  проплаті в казначействі знаходяться матеріали на придбання . – насосної станції  II– го підй”ому на водозабор – 82.000 грн.;

10. Здійснено грейдування доріг комунальної власності і завезено шлак на вул. Першотравнева, Лугова, Коцюбинського, Леніна, пр. Леніна, Щорса, пр. Пролетарський, Червонопрапорна,  с. Прудище на суму

19 518  грн.

За рахунок спонсорської допомоги від Буюна О.М., Бондар О.Є.,   Ковтуненка О.М., Заболотного П.І., Денисенко Г.В:

– огороджені планкою цвинтарі в смт Ямполі і с.Привокзальному;                     -відремонтовано огорожі дитячих майданчиків в селищі;

  замінено підлогу в оглядовому кабінеті ФП с. Привокзальне;

зроблений поміст у хоровому кабінеті Центру культури та дозвілля; –  —замінено частково підлогу в приміщенні спорткомплексу.

Пофарбовані споруди на дитячих майданчиках, 5 надбудов на колодязі в с. Імшана та 4 в смт Ямпіль, лави та урни в парках, завезено пісок у пісочниці

У 2012 році на святкові заходи витрачено  12500грн.: Проводи Зими в смт. Ямпіль та Імшана-800 грн і допомога керівників Круглова В.В., Сахошка В.В., Парасюка О.В., Ільченка М.Г., Петракової В.І., Великодного Ю.М.; на випускний вечір- 1800грн; День Перемоги -2500 грн: подарунки ветеранам і за обід в кафе, безкоштовно здійснювали підвезення ветеранів   таксисти селища; День Молоді- 400 грн і допомога призами від  ПП Клипи М.В., Деміча І.П., Семанішиної Л.І., Рябухи Т.П., Ільченка М.Г., Черторижської В.Л., Бакун О.А.; День захисту дітей-300 грн і допомога призами та солодощами від ПП Рябухи О.В., Мори С.М., Петруні Л.Є., Завгородньої С.А., Грибач Т.О.; День сіл та селищ: Імшана- 500грн.; Привокзальне-700грн; Прудище-800грн; Ямпіль – 3000 грн. і допомога Косинського В.В., Краснощока В.М., Безуглого А.В., Кравченка В.А., Круглова В.В., Мураста Т.В.

На перепоховання останків воїнів, які загинули в роки війни, – 1100 грн.

На капітальний ремонт пам”ятників в с.Неплюєве та смт Ямпіль,  поточний ремонт обелісків , пам”ятних знаків, меморіалу витрачено  4200 грн.із бюджету. Суттєва допомога в капітальному ремонті Братської могили в смт Ямпіль  надана Партією Регіонів та Компартією України та ПП Жданом В.В. і Косинським В.В.

Із бюджету селища також надавалась  допомога на проведення спортивних свят, поїздки на змагання, конкурси та  шахові турніри   у розмірі  5 000 грн.

 Селищний голова  Цибулько Н.М.

5 thoughts on “Річний звіт селищного голови

  1. На проплаті в казначействі 82000 грн. на придбання насосної станції на водозабор. Селищний голова робить новорічний подарунок для “Водолій БС”. Очікуйте підвищення тарифів на воду. Це буде подарунок для ямпільчан.

    1. Цікаво твої читати коментарі, аби ляпнути. Ти хоч задумався для чого ця станція покупається і які її можливості по технічній документації? Якщо ні, то заховайся і не висовувайся. В першу чергу за станція повинна зменшити витрати на електроенергію, а ця електроенергія куди входить? (в тарифи). Якщо ти вважаєш, що це подарунок, то яка їм з цього користь? Вони можуть спокійно через Сумську інспекцію контролю за цінами (як правильно називається не пам’ятаю) підняти ціну на тариф з умовами витрат за електроенергію які діють на той час. Ця станція навпаки повинна зменшити витрати за електроенергію, які входять в рахунок тарифів. Так кому тоді йде вигода? Місцевому населенню, які будуть платити менше за воду, або зменшення підвищення цін за умови підвищення електроенергії чи підприємству, які можуть спокійно обґрунтувати підвищення цін на тарифи через Сумську інспекцію з контролю за цінами?
      А гроші лежать на покупку даної станції не пару днів,тижнів, а декілька місяців, навіщо їх там зупинили це тільки відомо казначейству.
      А підвищення тарифів відбувається по різним факторам: підвищення електроенергії, бензину, газу, мінімальній зарплаті….і т.д.

    2. Чіткий звіт по використанню коштів місцевого бюджету .
      Кошти спрямовувались на вирішення проблемних питань .
      Бажаю так тримати в наступному році .
      Всіх з Новим роком !

      P.S. Дякую за ялинку в центрі (давно такого не було )

  2. Шановна, я з радістю визнаю свою помилку і разом зі всіма ямпільчанами вже чекаю зменшення тарифів на воду. Сподівюсь це відбудеться раніш ніж наступний “кінець світу”.

  3. Уважаемая Наталья Николаевна не стану анализировать каждую цыфру Вашего отчёта в этом коментарии скажа лиш, что наверное стоит подумать о том чтобы отчёт был в такой форме ; планировалось сделано. Но на некоторых вопросах позволю себе остановиться. С 1 января действуют новые тарыфи в том числе и на содержание придомовой территории. Немогли бы Вы, я имею в виду поссовет совместно с ” Водолеем” опубликовать какое качество будет иметь эта услуга по новому тарыфу,а если проще то какая толщита льда на тротуарах и высота травы в 10 метровой зоне нас ожидает в 2013г.,какие статьи и каких нормативных документов, и что говорят на этот счёт. Полагаю, что подобная информация будет интересна не только мне. Считаю, что стоит подумать над тем как добиться того, чтобы в посёлке не звучали слова которых нет в Букваре,а то проходя в новогоднюю ночь мимо места массового отдыха жителей посёлка слышал как две юные особы выясняли отношения без слов ныне дейстующего Букваря, а вокруг отдыхющие от пионера до пенсионера, и ни одного кто сказал бы стоп, как добиться,чтобы у послке выполнялись Законы регламентирующие расритие спиртных напитков и курение. Давайте подумаем и начнём в 2013 году совместными усилияни наводить порядок на территории прилегающей к спотивному комплексу

Comments are closed.

error: Content is protected !!