«Голос часу» та Ямпіль.INFO оголошують про початок щорічного конкурсу фотознімків «Міс Ямпільчанка», присвяченого міжнародному жіночому дню 8 березня. Організатори запрошують всіх бажаючих мешканок Ямпільського району у віці від 16 років надіслати на конкурс свої індивідуальні фотографії та позмагатись за звання найчарівнішої дівчини 2013 року.
Впродовж двох місяців найкращі роботи будуть публікуватися на сторінках районної газети «Голос часу» та Ямпільської інтернет-газети, після чого буде оголошено народне голосування, яке і визначить фото переможниці. Результати конкурсу будуть оголошені 7 березня напередодні міжнародного жіночого дня. На переможницю чекають цінні подарунки від організаторів та спонсорів.
В минулому році конкурс викликав великий інтерес серед мешканців району, на нього надійшло декілька десятків робіт з яких журі конкурсу обрали 12 найкращих фотографій з яких шляхом відкритого інтернет-голосування була обрана переможниця фотоконкурсу. Переможниця та призерки фотоконкурсу отримали грамоти та цінні подарунки від спонсорів підчас святкового концерту в Районному центрі культури та дозвілля.

УМОВИ КОНКУРСУ:
Загальні положення
У конкурсі “Міс Ямпільчанка” беруть участь фотознімки дівчат Ямпільського району, створені в 2012-2013 рр.. Вік учасниць – від 16 років і старше. Кількість фотознімків від одного учасника конкурсу – не більше 3 шт.
Зміст фотознімків
– “Міс Ямпільчанка” – конкурс індивідуальних фотографій, тобто модель на фото має бути одна, без знаходяться поряд з нею інших людей. Приймаються знімки, зроблені у фотостудії.
Не приймаються:
-Кілька однотипних фотознімків (ті ж ракурси, обстановка і т.д.) однієї моделі;
-Фотознімки, що суперечать чинному законодавству України;
-Фотознімки низького дозволу і поганої якості;
-Не естетичні на суб’єктивну думку адміністрації конкурсу знімки.
Розміри і якість
-Фотознімок повинен бути хорошої якості у форматі JPEG.Обсяг файлу не повинен перевищувати 3 мб.
Комп’ютерна обробка
– На конкурс не приймаються фотографії, оброблені в графічному редакторі (фотомонтаж, рамочки, заміна фону, фільтри і т.д.); виняток – використання графічного редактора для зміни розміру фотографії, кадрування, мінімальної тонової корекції.
-Не приймаються фотознімки з нанесеними “копірайтами”, “водяними знаками”, логотипами, адресами сайтів та іншими написами, доданими на комп’ютері.
-На конкурс не приймаються знімки, що брали участь в інших фотоконкурсах, опубліковані в ЗМІ, в рекламі і пр., А також зняті до 2012 року.
Терміни проведення
Фотороботи на конкурс приймаються з 12 січня по 1 березня на електронну адресу as-ua@yandex.ua
Переможець:
Титул “Міс Ямпільчанка» присуджується учасниці, чиє фото переможе за результатами голосування. Переможець та призери конкурсу будуть нагороджені подарунками від організаторів та спонсорів.
Інші умови
У конкурсі не можуть брати участь організатори, спонсори фотоконкурсу та члени їх сімей.

Підсумки конкурсу будуть підведені 7 березня.

error: Content is protected !!